Rotterdam Anaconda's

Snakes Fun Team Win

Welkom op de website van de Rotterdam Anaconda's.

 Wij zijn een sportvereniging in Rotterdam waar je de sporten Flag Football en American Football kan leren en spelen. Flag Football is vanaf 8 jaar in de Nederlandse competitie van de American Football Bond Nederland te spelen. De sport is laagdrempelig, voor jongens en meiden en er is voor iedereen een plek op het veld. 

American Football (full- contact, dus met helm en shoulderpads) is in Nederland vanaf 14 jaar te spelen in de competitie. De basis van beide sporten ligt in het tackelen en ballen gooien en vangen en door de fundamentals (basis) te leren, kan je zelf de keuze maken welke sport je het liefst wilt spelen. Allebei kan natuurlijk ook.  

Hier vinden jullie informatie over onze club, de sport, de teams en de manier waarop wij vinden dat we met elkaar om moeten gaan, om voor iedereen een veilige en prettige sportomgeving te zijn. 

We trainen op dit moment op de dinsdag en donderdag van 18:50 uur tot 20.30 uur. Dit is gericht op Flag Football, de techniek, maar ook kracht, snelheid en agility.

We verzamelen vanaf 18.30 uur op ons trainingslocatie Amazon of the Anaconda's, Sportpark Aldenkamp, Boekenstein 1. Je bent welkom om langs te komen en mee te trainen. De enige dingen die je nodig hebt, zijn bij voorkeur veldschoenen (met noppen) en een positieve houding en inzet.

Heb je vragen of wil je meer informatie, stuur een e-mail naar info@rotterdamanacondas.nl. U kunt ons ook vinden op social media. Like us!!

Leer een geweldige sport, krijg meer zelfvertrouwen, sport samen, Coronaproof, wees welkom, hoor bij een team en mooie club en speel door heel Nederland heen. Anaconda's on the hunt. 

 

Wees welkom en wordt lid van de Sportvereniging Rotterdam Anaconda's. Ik zie je graag op het veld. 

Coach Edo 

edo@rotterdamanacondas.nl 

Activiteitenagenda

Er zijn momenteel geen berichten.